El Talia presenta NON SOLUM, amb Sergi López

Fins el 4 de febrer



El conegut actor Sergi López protagonitza una de les representacions de la temporada. Dirigida per Jorge Picó arriba al Talia aquesta comèdia que no deixarà indiferent a ningú.
Un home sol es multiplica, desgranant-se en 73 personatges diferents amb l'objectiu de respondre en el seu monòleg a una única pregunta: què està passant ací? En aquesta comèdia existencial, Sergi López dóna vida a les mil cares d'un personatge que es transforma, canta, s'enfada, riu però que, al mateix temps, dubta relativament de tot en absolut.
Un monòleg escrit i concebut amb Jorge Picó a partir de la improvisació, i on López demostra la seua versatilitat, amb un autèntic ball de personatges. Després d'haver-ho representat prop de 300 vegades per mig món, recau de nou al Talia.
Non Solum ha obtingut premis com el Max de l'any 2009 per al millor text en català, el Fotogramas de Plata 2009 per a Sergi López com a millor actor, o el Premi Internacional Terenci Moix de la Literatura.


Comentarios

Entradas populares de este blog

BAJO LA LUZ DEL ECLIPSE, una novela conmovedora de Mercedes de Vega sobre dos jóvenes unidos por el dolor y la esperanza

EL BARRACÓN DE LAS MUJERES, una novela de Fermina Cañaveras que saca a la luz la historia de las mujeres españolas obligadas a prostituirse en los campos de concentración nazis

Tras la Trilogía de Illumbe, vuelve Mikel Santiago con EL HIJO OLVIDADO, un caso turbio que esconde una trama de corrupción; un policía dispuesto a saltarse los límites con tal de resolverlo.