Bromera i Escola Valenciana signen un nou conveni de col·laboració

L’editorial valenciana destinarà part dels beneficis de la venda dels llibres de la nova col·lecció «De dalt a baix» a l’entitat cívica

Edicions Bromera i Escola Valenciana ratifiquen la seua col·laboració, una vegada més, amb la signatura d’un conveni pel qual l’editorial es compromet a fer una aportació a l’entitat cívica a partir de la venda dels llibres per a la preparació dels exàmens de valencià. Per la seua banda, Escola Valenciana certifica amb el seu logo que es tracta d’uns materials educatius de qualitat d’acord amb els valors i objectius que defén i promou la Federació d’Associacions per la Llengua.

Aquests materials didàctics formen part del projecte «De dalt a baix», una col·lecció adreçada a un públic adult –fora de l’escolarització obligatòria–, que dóna resposta als requeriments de tots els nivells del Marc Europeu Comú de Referència,per a preparar les proves des de l’A1 fins al C2. A més, està configurat d’una manera amena que fomenta l’interés de l’aprenent i facilita la tasca del professorat, en el cas de les classes presencials, tot i que també permet un aprenentatge individual o autònom. Per mitjà d’activitats basades en interaccions orals i escrites versemblants, aquest nou mètode esdevé una eina imprescindible per a llançar-se a aprendre escoltant i parlant, llegint i escrivint, en tots els nivells. Els llibres aprofiten per a preparar les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, de CIEACOVA i de les Escoles Oficials d’Idiomes.



Aquest nou acord manifesta, una vegada més, el compromís de Bromera amb les iniciatives i objectius d’Escola Valenciana, amb la qual ja ha desenvolupat nombrosos projectes. Els objectius d’ambdues entitats convergeixen en un treball constant per la normalització lingüística i cultural del País Valencià.

Entre altres activitats conjuntes, és també tradicional el suport de l’editorial a les Trobades d’Escoles en Valencià promogudes per la Federació. Nascudes com una activitat educativa en què la dimensió social ha anat guanyant terreny, les Trobades s’han convertit en una de les manifestacions més notables en favor del valencià.

Comentarios

Entradas populares de este blog

BAJO LA LUZ DEL ECLIPSE, una novela conmovedora de Mercedes de Vega sobre dos jóvenes unidos por el dolor y la esperanza

EL BARRACÓN DE LAS MUJERES, una novela de Fermina Cañaveras que saca a la luz la historia de las mujeres españolas obligadas a prostituirse en los campos de concentración nazis

Tras la Trilogía de Illumbe, vuelve Mikel Santiago con EL HIJO OLVIDADO, un caso turbio que esconde una trama de corrupción; un policía dispuesto a saltarse los límites con tal de resolverlo.