Erri De Luca i Andrea Camilleri, apostes de Bromera per a la tardor del 2017

Urbà Lozano, Pasqual Alapont i Joan Canela i Jordi Colonques presenten
novetat en novel·la per a adults

Edicions Bromera arranca el nou curs 2017-2018 amb la publicació de l’última novel·la d’Erri de LucaEl més i el menys. L’obra, reconeguda amb el Premi del Llibre Europeu, és un cant a la terra i a les emocions, un compendi de l’univers més íntim de l’autor, de l’essència de la literatura de De Luca i del seu estil inconfusible.
L’altra gran aposta per a aquest trimestre és L’homenatge, d’Andrea Camilleri. En aquesta novel·la, l’autor italià fa un divertit exercici de revisió històrica molt vigent encara, amb un epíleg escrit a propòsit per a aquesta edició pel novel·lista Juli Alandes.

Novetats importants són també les novel·les que presenten Urbà Lozano, Pasqual Alapont i Jordi Colonques i Joan Canela. El Premi Enric Valor de Novel·la, Vindrà la mort i tindrà els teus ulls, d’Urbà Lozano, és una obra trenada amb misteris familiars i estranys records que combina a parts iguals suspens i literatura de qualitat. Després de mitja vida a Sicília, el protagonista d’aquesta història torna a València per enfrontar-se, en forma de memòries, a certs secrets del seu passat. D’altra banda, Napalm, la primera obra conjunta de Jordi Colonques Joan Canela, és un thriller atípic amb altes dosis d’humor que atraparà els lectors. Una sèrie d’incendis de cotxes té desconcertada la policia de la ciutat de València. Sembla que alguna cosa grossa està a punt d’esclatar.


Finalment, Pasqual Alapont presenta dues noves novel·les. La primera, És complicat, és una obra crossover on explica la història de David, qui amb només set anys ha d’assumir una realitat difícil: ja no podrà tornar a casa. Es tracta d’un relat original i compromés que ens mostra la cara més ignorada i fosca de la violència de gènere. La segona, El mal que m’habita, és una obra de narrativa per a adults farcida de misteris familiars i estranys records, propis dels millors thrillerspsicològics, Premi Novel·la Alfons el Magnànim.

Pel que fa a l’assaig, destaca Quadern de l’Europa trista, una sèrie de reflexions entorn al projecte europeu i el seu paper en conflictes com el Brexit o la crisi dels refugiats, que Jordi Sebastià narra en primera persona des de l’experiència d’haver sigut europarlamentari.


Literatura infantil i juvenil

Per al públic juvenil, cal destacar a l’octubre Loly Ferrer i l’enigma Gulliver, de Vicent Dasí, una obra original i ambiciosa que combina intriga a l’estil de les històries de Sherlock Holmes i fantasia digna de les millors sagues de màgia.

Per al públic infantil, al novembre arribarà a les llibreries Cantem amb Dani Miquel, que inclou un DVD amb els vídeos dels millors èxits del famós cantacançons. Amb ell, els xiquets i les xiquetes podran seguir la lletra de les cançons, i també passar una bona estona cantant-ne algunes en versió karaoke.

També per al novembre es prepara el llançament de l’àlbum il·lustrat L’interrogant gegant, d’Eulàlia Canal i Sebastià Serra, una tendra història amb un missatge antibel·licista adreçat als més menuts.

Per acabar, aquesta tardor estrenem una nova col·lecció dirigida als primers lectors:«Contes a contrallum», originals contes amb il·lustracions en forma de siluetes per als menuts que ja s’atreveixen a llegir sols.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Manel Loureiro sorprende con LA PUERTA, un thriller ambientado en la misteriosa y legendaria Galicia

Marcos Chicot, el autor de “El asesinato de Sócrates” regresa con una extraordinaria novela sobre Platón, el filósofo más influyente de la historia occidental

ARROCES ÉTNICOS Y ROCK VALENCIANO, LA APUESTA DEL TASTARRÒS PARA LA TARDE DEL SÁBADO