Diversió, comèdia i música al TAC de Catarroja

En el TAC de Catarroja pots vore teatre per a tots els gustos. La segona quinzena de maig et proposa una combinació irresistible de comèdia, música i teatre per a tota la família.

La companyia JM Gestió Teatral presenta un espectacle visual i emotiu, ple de somnis i imaginació per a tota la família, “El somni de Juli Verne”, el proper diumenge 19 de maig a les 18h. El xicotet Juli Verne, amb tan sol nou anys, és castigat després d'intentar escapar a bord d'una fragata. Al costat del seu germà Paul, viurà mil i una aventures en la golfa de la seua casa imaginant creuar els continents i els oceans amb l'ajuda dels objectes i andròmines abandonades que té al seu abast. I és que, tal com el seu pare li ha indicat, 'a partir d'ara no viatjarà a cap altra part més que en la seua imaginació'. Amb direcció de Juli Martí Zahonero i protagonitzada per Juanfra Sáez i Alberto Jiménez de Dios.

Juan Gea i Dani Muriel protagonitzen la comèdia que ha arrasat en França, “El insólito caso de Martín Piche”, amb direcció de Juan Carlos Rubio. Un text d’èxit de Jacques Mougenot t’espera al TAC de Catarroja el dissabte 25 de maig a les 20h. Martín Piche pateix un estrany mal i decideix visitar a un famós psiquiatre per a intentar solucionarho. La seua dolència no és una altra que la seua absoluta falta d'interès pel món que li envolta, tot li avorreix. La situación portarà al desconcertat psiquiatre a realitzar un sorprenent i inesperat tractament que cap dels dos oblidarà.

La música omplirà les vetlades de Les Nits a la Tramoia en el TAC de Catarroja. El millor Pop-Rock dels 80 per a fer un viatge amb la millor música i “tornar al passat”. La Esquina Amarilla t’espera el proper dissabte 25 de maig a les 23h per a fer un recordatori amb els temes que ens van veure créixer allà pels 80... Loquillo, Seguridad Social, Danza Invisible, Siniestro Total, Sabina, Kiko Veneno, i molts més.




TAC CATARROJA

Direcció: Av. Excelentisima Diputació 16, 46470, Catarroja, València Venda d’entrades: Web del teatre https://www.teatreauditoricatarroja.com/index i taquilla del teatre

Comentarios

Entradas populares de este blog

BAJO LA LUZ DEL ECLIPSE, una novela conmovedora de Mercedes de Vega sobre dos jóvenes unidos por el dolor y la esperanza

EL BARRACÓN DE LAS MUJERES, una novela de Fermina Cañaveras que saca a la luz la historia de las mujeres españolas obligadas a prostituirse en los campos de concentración nazis

Tras la Trilogía de Illumbe, vuelve Mikel Santiago con EL HIJO OLVIDADO, un caso turbio que esconde una trama de corrupción; un policía dispuesto a saltarse los límites con tal de resolverlo.